Enorm Service

Reparatieservice

Gereedschap stuk? Geen probleem dankzij onze reparatieservice. Je defecte gereedschap of machine wordt door ons vakkundig gerepareerd. Informeer bij jouw Enorm winkel naar de reparatieservice.

welk gereedschap repareert enorm?

Je kunt bij de ENORM-winkel terecht voor reparatie van bijvoorbeeld:

Grasmaaiers

Boormachines

Tuingereedschap

Elektrische gereedschappen

Festool, Metabo, Einshell, Bosch en Makita machines

Het repareren doet de ENORM-specialist zelf of hij besteedt het uit aan de fabrikant. Wat je ook wil laten repareren, wij adviseren je graag en denken in oplossingen! Staat je merk of apparaat er niet bij? Onze reparatieservice verschilt per winkel, check dus vooraf de winkelpagina.Even bellen of mailen kan natuurlijk ook. We informeren je graag.

GRASMAAIER LATEN REPAREREN DOOR ENORM

Het gazon maaien is meestal zo klaar, als je maar een grasmaaier hebt met scherpe bladen. Moet jouw grasmaaier gerepareerd worden of zijn de messen toe aan een slijpbeurt? Kom naar jouw ENORM-winkel. We overleggen met je welke reparatie nodig is aan je grasmaaier om het gazon weer vlot en veilig te maaien.

reparatie elektrisch gereedschap

Lekker klussen of een professionele klus opleveren gaat stukken makkelijker met goed werkend gereedschap. Is jouw elektrische boormachine of decoupeerzaag kapot? Koop niet meteen een nieuwe, maar bespaar geld. Kom langs met je elektrische gereedschap en vraag je ENORM-specialist om advies. Wel zo duurzaam en goed voor je portemonnee!

waarom elektrisch gereedschap laten repareren?

Zijn de gereedschappen die je op de plank in de schuur, garage of in het tuinhuis hebt liggen van hoogwaardige kwaliteit? Merken zoals Festool, Bosch of Makita zijn vaak het repareren waard. Deze merken kunnen na een reparatie vaak nog jarenlang mee. Ook is het werken met je eigen, vertrouwde machine vaak het prettigst. Dan is het jammer om veel geld uit te geven aan een nieuwe boormachine of grasmaaier. Laat ze dus repareren!

hoe werkt de reparatieservice bij enorm?

Mail, bel of kom langs bij jouw ENORM-winkel. We vertellen je wat de mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld jouw grasmaaier, boormachine, decoupeerzaag weer in optimale staat te brengen. Wil je eerst een prijsopgaaf voor de reparatie, dan regelen wij dat voor je. Je grasmaaier of elektrische boormachine is zo snel mogelijk klaar voor je volgende klus.

reparatieservice bij jouw lokale enorm-winkel

Onze reparatieservice verschilt per ENORM-winkel. Zeker weten welke reparatieservices jouw ENORM-specialist biedt? Check de winkel bij je in de buurt.