Enorm B&E IJzerhandel

IJzerwaren, verf en inbraakbeveiliging

Als u op zoek bent naar een totaalleverancier van uw ijzerwaren of gereedschappen bent u bij B&E aan het juiste adres. Daarnaast weten we alles van inbraakbeveiliging, hebben we op het gebied van verf alles in huis en mengen wij bovendien alle kleuren van alle merken in lakverf en muurverf (Histor en Sigma).

Enorm B&E IJzerhandel

Adres

Hagelingerweg 67-69

2071 CA Santpoort-Noord

Telefoonnummer

023-5371700

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bekijk de nieuwe enorm folder
Bekijk hem hier
Blijf op de hoogte van onze acties

Abonneer je op onze nieuwbrief

Schrijf je in

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Ansmann - LED Werklamp

Enorm B&E IJzerhandel

sleutelservice

Een extra sleutel komt altijd van pas. Terwijl jij winkelt of wacht, maken wij je sleutel razendsnel bij. Vakkundig én voordelig. Of het nu gaat om een huis- of autosleutel, kluissleutel of zelfs codesleutel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm B&E IJzerhandel

reparatieservice

Gereedschap stuk? Geen probleem dankzij onze reparatieservice. Je defecte gereedschap of machine wordt door ons vakkundig gerepareerd. Informeer in de winkel naar de reparatieservice.

Enorm B&E IJzerhandel

Bezorgservice

Met grote of zware spullen hoef je echt niet zelf te sjouwen. In overleg met jouw winkel is het altijd mogelijk om je aankopen thuis te laten bezorgen. Op een afgesproken tijdstip, al dan niet tegen een geringe vergoeding.

Natuurlijk leggen we het niet zomaar voor de deur, maar brengen het keurig naar de plek waar je aan het klussen bent.

Enorm B&E IJzerhandel

Montageservice

Geen tijd of kennis om hang- en sluitwerk zelf te monteren, of besteed je dit vakwerk liever uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat alles vakkundig bij je thuis wordt gemonteerd. De te verrichten montagewerkzaamheden verschillen per winkel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm B&E IJzerhandel

Slijpservice

Goed materiaal heeft regelmatig onderhoud nodig. Een scherp mes, schaar, spade, beitel of zaag werkt niet alleen veel sneller, het is ook veiliger. Door je materiaal te slijpen als het bot is, verleng je de levensduur. En bespaar je de kosten van nieuw materiaal. Je kunt het ook laten slijpen. Bij Enorm worden je materialen geslepen door een vakman.

Enorm B&E IJzerhandel

stuksservice

Die ene specifieke schroef, moer of bout. Of touw, ketting, buiten-, of installatiekabel waarvan je er voor je klus slechts één meter nodig hebt. Dan zit je er niet op te wachten dat je direct een volle doos of rol moet kopen. Daarom kun je dit bij ons gewoon per stuk of meter kopen. Dat is wel zo voordelig.

Over ONS

Ruim 20 jaar zitten wij, Ronald Bruin en Michel Eeken, inmiddels in het vak. Waarvan de laatste 16 jaar in het pand aan de Hagelingerweg in Santpoort-Noord. En nog steeds met heel veel plezier! Bij ons staat service op nummer 1. Op die manier onderscheiden wij ons van de grote winkelketens en bouwmarkten. En daarin gaan we ver. De meeste producten zijn per stuk verkrijgbaar en als uw aankoop bijvoorbeeld te groot of te zwaar is, leveren wij deze met veel plezier geheel kosteloos bij u thuis af. Daarbij maakt het niet uit of u professional bent of particulier.

Wij ontmoeten u graag in onze winkel aan de Hagelingerweg 67-69 in Santpoort.

Enorm B&E IJzerhandel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelding nieuwsbrief winkel

Neem contact op met

Enorm B&E IJzerhandel

Contact Formulier vestiging Enorm