Enorm Engering Schiedam

Ons assortiment is eigenlijk te groot om op te sommen. Een veel gehoorde kreet in en buiten onze winkel is dan ook: “Als Engering het niet kan leveren, dan vergeet het maar”. Een uitdaging die wij elke dag weer met plezier aannemen. Of het nu gaat om artikelen of advies.

Als er geen oplossing is, dan verzinnen we er wel een !! Treed dan ook in de voetsporen van velen die u reeds zijn voorgegaan en laat u verrassen door:
De wereld die Engering heet.

Enorm Engering Schiedam

Adres

Rubensplein 16A

3116 BR Schiedam

Telefoonnummer

010-4269701

Openingstijden

Maandag

08:30 - 17:00

Dinsdag

08:30 - 17:00

Woensdag

08:30 - 17:00

Donderdag

08:30 - 17:00

Vrijdag

08:30 - 17:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Bekijk de nieuwe enorm folder
Bekijk hem hier
Blijf op de hoogte van onze acties

Abonneer je op onze nieuwbrief

Schrijf je in

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Ansmann - LED Werklamp

extra services

Je kunt bij ons ook terecht voor

Naam- en tekstborden

Hier kun je online bladeren en bestellen in de catalogus van onze leverancier voor naam- en tekstborden.

Sierkettingen

Een ruime keuze in (sier)kettingen, stalen kettingen, musketonhaken, sleutelringen, s-haken, draadspanners en nog veel meer.

Bekijk en bestel hier online

Enorm Engering Schiedam

sleutelservice

Een extra sleutel komt altijd van pas. Terwijl jij winkelt of wacht, maken wij je sleutel razendsnel bij. Vakkundig én voordelig. Of het nu gaat om een huis- of autosleutel, kluissleutel of zelfs codesleutel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm Engering Schiedam

reparatieservice

Gereedschap stuk? Geen probleem dankzij onze reparatieservice. Je defecte gereedschap of machine wordt door ons vakkundig gerepareerd. Informeer in de winkel naar de reparatieservice.

Enorm Engering Schiedam

Bezorgservice

Met grote of zware spullen hoef je echt niet zelf te sjouwen. In overleg met jouw winkel is het altijd mogelijk om je aankopen thuis te laten bezorgen. Op een afgesproken tijdstip, al dan niet tegen een geringe vergoeding.

Natuurlijk leggen we het niet zomaar voor de deur, maar brengen het keurig naar de plek waar je aan het klussen bent.

Enorm Engering Schiedam

Montageservice

Geen tijd of kennis om hang- en sluitwerk zelf te monteren, of besteed je dit vakwerk liever uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat alles vakkundig bij je thuis wordt gemonteerd. De te verrichten montagewerkzaamheden verschillen per winkel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm Engering Schiedam

Slijpservice

Goed materiaal heeft regelmatig onderhoud nodig. Een scherp mes, schaar, spade, beitel of zaag werkt niet alleen veel sneller, het is ook veiliger. Door je materiaal te slijpen als het bot is, verleng je de levensduur. En bespaar je de kosten van nieuw materiaal. Je kunt het ook laten slijpen. Bij Enorm worden je materialen geslepen door een vakman.

Enorm Engering Schiedam

stuksservice

Die ene specifieke schroef, moer of bout. Of touw, ketting, buiten-, of installatiekabel waarvan je er voor je klus slechts één meter nodig hebt. Dan zit je er niet op te wachten dat je direct een volle doos of rol moet kopen. Daarom kun je dit bij ons gewoon per stuk of meter kopen. Dat is wel zo voordelig.

pkvw-erkend keurmerk

Over ONS

Op 1 mei 1931 begon Theo Engering een winkel in ijzerwaren, gereedschappen en huishoudelijke artikelen op het Rubensplein in Schiedam. Zijn zoon Steef Engering heeft de winkel voortgezet tot 1993 waarna kleinzoon Peter Engering, een zoon van Jac Engering, die in 1967 in ’s-Hertogenbosch een winkel startte aan de Oude Vlijmenseweg, terug kwam naar Schiedam en tot op heden de winkel beheerd. “Engering” is in Schiedam , maar zeker ook in ’s-Hertogenbosch, een begrip geworden. De potten en pannen zijn inmiddels verdwenen en in plaats daarvan is een moderne en gezellige winkel gekomen. Al vele jaren worden mensen uit een grote omtrek verrast met een voorraad van omstreeks 40.000 artikelen en een service die zijn weerga niet kent.

Enorm Engering Schiedam

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelding nieuwsbrief winkel

Neem contact op met

Enorm Engering Schiedam

Contact Formulier vestiging Enorm