Enorm Graat

Als enige in de regio verkopen wij de kwaliteitsverf van Drost. U heeft de keuze uit verschillende soorten verf en latex en deze kunnen in de gewenste kleur gemengd worden. Verder vind u bij ons ruw hout, plaatwerk, meubelpanelen, vensterbanken, laminaat en wand- en plafondpanelen. In onze eigen zagerij maken wij het hout voor u op maat.

Enorm Graat

Adres

Haageijk 25

5421 KW Gemert

Telefoonnummer

0492-361412

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bekijk de nieuwe enorm folder
Bekijk hem hier
Blijf op de hoogte van onze acties

Abonneer je op onze nieuwbrief

Schrijf je in

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Ansmann - LED Werklamp

Enorm Graat

sleutelservice

Een extra sleutel komt altijd van pas. Terwijl jij winkelt of wacht, maken wij je sleutel razendsnel bij. Vakkundig én voordelig. Of het nu gaat om een huis- of autosleutel, kluissleutel of zelfs codesleutel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm Graat

reparatieservice

Gereedschap stuk? Geen probleem dankzij onze reparatieservice. Je defecte gereedschap of machine wordt door ons vakkundig gerepareerd. Informeer in de winkel naar de reparatieservice.

Enorm Graat

Bezorgservice

Met grote of zware spullen hoef je echt niet zelf te sjouwen. In overleg met jouw winkel is het altijd mogelijk om je aankopen thuis te laten bezorgen. Op een afgesproken tijdstip, al dan niet tegen een geringe vergoeding.

Natuurlijk leggen we het niet zomaar voor de deur, maar brengen het keurig naar de plek waar je aan het klussen bent.

Enorm Graat

Montageservice

Geen tijd of kennis om hang- en sluitwerk zelf te monteren, of besteed je dit vakwerk liever uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat alles vakkundig bij je thuis wordt gemonteerd. De te verrichten montagewerkzaamheden verschillen per winkel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm Graat

Slijpservice

Goed materiaal heeft regelmatig onderhoud nodig. Een scherp mes, schaar, spade, beitel of zaag werkt niet alleen veel sneller, het is ook veiliger. Door je materiaal te slijpen als het bot is, verleng je de levensduur. En bespaar je de kosten van nieuw materiaal. Je kunt het ook laten slijpen. Bij Enorm worden je materialen geslepen door een vakman.

Enorm Graat

stuksservice

Die ene specifieke schroef, moer of bout. Of touw, ketting, buiten-, of installatiekabel waarvan je er voor je klus slechts één meter nodig hebt. Dan zit je er niet op te wachten dat je direct een volle doos of rol moet kopen. Daarom kun je dit bij ons gewoon per stuk of meter kopen. Dat is wel zo voordelig.

Over ONS

In 1969 is de grondlegger van het bedrijf, dhr. C.H. Graat, gestart met de verkoop van gereedschap en ijzerwaren. De winkel was slechts 60 m2 groot, maar na een aantal verbouwingen groeide de winkeloppervlakte naar 150 m2.
In 1991 is zoon Guido in het bedrijf gekomen en deed vader een stapje terug. Na enige jaren kwam er personeel bij en werd deze locatie te klein.
Dus werd in 2005 besloten te verhuizen naar het industrieterrein “De Zandstraat” in Gemert. Dit pand heeft een winkeloppervlakte van 1000m2.

Sinds 1998 is “Enorm” een belangrijke schakel geweest in de ontwikkeling van ons bedrijf. Deze organisatie draagt zorg voor een breed assortiment op gebied van (elektrisch) gereedschap, ijzerwaren, elektra, sanitair en tuin. Als enige in de regio verkopen wij de kwaliteitsverf van Drost. U heeft de keuze uit verschillende soorten verf en latex en deze kunnen in de gewenste kleur gemengd worden. Verder vind u bij ons ruw hout, plaatwerk, meubelpanelen, vensterbanken, laminaat en wand- en plafondpanelen. In onze eigen zagerij maken wij het hout voor u op maat.

Verder bieden wij een uitgebreide sleutelservice. Huissleutels en autosleutels kunnen worden bijgemaakt. Ook autosleutels met transponder.
In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan boutjes, schroeven, haakjes e.d. Deze zijn bij ons ook per stuk verkrijgbaar.
Naast een collectie deuren van het merk Austria, is er volop keuze in deurbeslag van Intersteel, Ferraro, GPF en Mandelli. Verder natuurlijk ook brievenbussen en naambordjes. Ook voor een schuifwandkast van DSH en Garobe kunt U bij ons terecht.

Het is fijn als Uw huis er mooi uitziet, maar het is ook belangrijk dat Uw huis beveiligd is. Veilig voor inbraak, maar ook voor brand. Door een van onze medewerkers kan een beveiligingsadvies aan huis gegeven worden. Voor brandveiligheid hebben we o.a. rookmelders, koolmonoxidemelders en brandblussers in onze winkel.

Insectenwering is één van onze specialiteiten. Met name plissé deuren, rolhorren en inzethorren kunnen door ons op maat gemaakt worden. Wij leveren plissé deuren niet alleen voor de achterdeur, maar ook voor dubbele tuindeuren. Onze inzethorren passen voor houten, kunststof, aluminium en metalen kozijnen.
Nieuw bij ons zijn de werkschoenen van Grisport en Red Brick.

Ook de echte houten klompen en de klompen van Strövels zijn aan ons assortiment toegevoegd, samen met (werk)laarzen.
Kortom,

IJzersterk in gereedschap, techniek, veiligheid én service.

Enorm Graat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelding nieuwsbrief winkel

Neem contact op met

Enorm Graat

Contact Formulier vestiging Enorm