Enorm IJzerhandel Janssen

Het assortiment van Enorm IJzerhandel Janssen bestaat uit voornamelijk A-merken. Door het op voorraad houden van ruim 15.000 artikelen behoort NEE verkopen er niet bij. Mocht een artikel om welke reden dan ook niet uit voorraad leverbaar zijn dan wordt dit graag voor u besteld.

Enorm IJzerhandel Janssen

Adres

Valburgseweg 6

6661 EV Elst

Telefoonnummer

0481-371432

Openingstijden

Maandag

08:30 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 20:00

Vrijdag

08:30 - 18:00

Zaterdag

08:30 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bekijk de nieuwe enorm folder
Bekijk hem hier
Blijf op de hoogte van onze acties

Abonneer je op onze nieuwbrief

Schrijf je in

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Ansmann - LED Werklamp

extra services

Je kunt bij ons ook terecht voor

Naam- en tekstborden

Blader online en bestel in de catalogus van onze leverancier voor naam- en tekstborden.

Horren

Horren laten frisse lucht binnen maar houd insecten buiten. Wij komen gratis bij je inmeten én plaatsen!

Download de brochure

Enorm IJzerhandel Janssen

sleutelservice

Een extra sleutel komt altijd van pas. Terwijl jij winkelt of wacht, maken wij je sleutel razendsnel bij. Vakkundig én voordelig. Of het nu gaat om een huis- of autosleutel, kluissleutel of zelfs codesleutel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm IJzerhandel Janssen

reparatieservice

Gereedschap stuk? Geen probleem dankzij onze reparatieservice. Je defecte gereedschap of machine wordt door ons vakkundig gerepareerd. Informeer in de winkel naar de reparatieservice.

Enorm IJzerhandel Janssen

Bezorgservice

Met grote of zware spullen hoef je echt niet zelf te sjouwen. In overleg met jouw winkel is het altijd mogelijk om je aankopen thuis te laten bezorgen. Op een afgesproken tijdstip, al dan niet tegen een geringe vergoeding.

Natuurlijk leggen we het niet zomaar voor de deur, maar brengen het keurig naar de plek waar je aan het klussen bent.

Enorm IJzerhandel Janssen

Montageservice

Geen tijd of kennis om hang- en sluitwerk zelf te monteren, of besteed je dit vakwerk liever uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat alles vakkundig bij je thuis wordt gemonteerd. De te verrichten montagewerkzaamheden verschillen per winkel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm IJzerhandel Janssen

Slijpservice

Goed materiaal heeft regelmatig onderhoud nodig. Een scherp mes, schaar, spade, beitel of zaag werkt niet alleen veel sneller, het is ook veiliger. Door je materiaal te slijpen als het bot is, verleng je de levensduur. En bespaar je de kosten van nieuw materiaal. Je kunt het ook laten slijpen. Bij Enorm worden je materialen geslepen door een vakman.

Enorm IJzerhandel Janssen

stuksservice

Die ene specifieke schroef, moer of bout. Of touw, ketting, buiten-, of installatiekabel waarvan je er voor je klus slechts één meter nodig hebt. Dan zit je er niet op te wachten dat je direct een volle doos of rol moet kopen. Daarom kun je dit bij ons gewoon per stuk of meter kopen. Dat is wel zo voordelig.

pkvw-erkend keurmerk

Onze medewerkers

Enorm IJzerhandel Janssen

Over ONS

Enorm IJzerhandel Janssen heeft al een lange geschiedenis.

Voortgekomen uit de Smederij Janssen, is het één van de oudste bedrijven van Elst. De smederij, die nog steeds achter de winkel aan de Valburgseweg staat, ontstond in de 18e eeuw rond 1775. Inmiddels is het familiebedrijf in handen van de zesde generatie. In 1929 werd de winkel aan de Valburgseweg geopend. Het winkeloppervlak is ongeveer 600 vierkante meter. Bovendien is er ook nog een magazijn en opslagruimte van ongeveer 300 vierkante meter.

Bij Enorm IJzerhandel Janssen staan vakkundige medewerkers die de tijd nemen voor een goed advies en handige tips voor u klaar. En dat advies kost u niets. Bij IJzerhandel Janssen krijgt u dus meer voor hetzelfde geld.

Voor klussen waar u zelf liever niet aan begint biedt Enorm IJzerhandel Janssen u de montagedienst. Deze dienst regelt voor u levering, installatie en montage van alle artikelen uit ons assortiment. Kortom maatwerk voor iedere klus.

Enorm IJzerhandel Janssen is er niet alleen voor de doe-het-zelver, maar zeker ook voor de vakman. Kwaliteit en service, daar draait het om.

Enorm IJzerhandel Janssen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelding nieuwsbrief winkel

Neem contact op met

Enorm IJzerhandel Janssen

Contact Formulier vestiging Enorm