Enorm IJzerhandel Zantvoort B.V.

De IJzerhandel Zantvoort is meer dan alleen een begrip in Zandvoort. Groot en gezellig geworden door zowel de klanten die er komen als onze enthousiaste medewerkers die altijd voor U klaar staan. Melk en suiker?

Enorm IJzerhandel Zantvoort B.V.

Adres

Swaluestraat 7

2042 KA Zandvoort

Telefoonnummer

023-5712418

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bekijk de nieuwe enorm folder
Bekijk hem hier
Blijf op de hoogte van onze acties

Abonneer je op onze nieuwbrief

Schrijf je in

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Ansmann - LED Werklamp

Enorm IJzerhandel Zantvoort B.V.

sleutelservice

Een extra sleutel komt altijd van pas. Terwijl jij winkelt of wacht, maken wij je sleutel razendsnel bij. Vakkundig én voordelig. Of het nu gaat om een huis- of autosleutel, kluissleutel of zelfs codesleutel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm IJzerhandel Zantvoort B.V.

reparatieservice

Gereedschap stuk? Geen probleem dankzij onze reparatieservice. Je defecte gereedschap of machine wordt door ons vakkundig gerepareerd. Informeer in de winkel naar de reparatieservice.

Enorm IJzerhandel Zantvoort B.V.

Bezorgservice

Met grote of zware spullen hoef je echt niet zelf te sjouwen. In overleg met jouw winkel is het altijd mogelijk om je aankopen thuis te laten bezorgen. Op een afgesproken tijdstip, al dan niet tegen een geringe vergoeding.

Natuurlijk leggen we het niet zomaar voor de deur, maar brengen het keurig naar de plek waar je aan het klussen bent.

Enorm IJzerhandel Zantvoort B.V.

Montageservice

Geen tijd of kennis om hang- en sluitwerk zelf te monteren, of besteed je dit vakwerk liever uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat alles vakkundig bij je thuis wordt gemonteerd. De te verrichten montagewerkzaamheden verschillen per winkel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm IJzerhandel Zantvoort B.V.

Slijpservice

Goed materiaal heeft regelmatig onderhoud nodig. Een scherp mes, schaar, spade, beitel of zaag werkt niet alleen veel sneller, het is ook veiliger. Door je materiaal te slijpen als het bot is, verleng je de levensduur. En bespaar je de kosten van nieuw materiaal. Je kunt het ook laten slijpen. Bij Enorm worden je materialen geslepen door een vakman.

Enorm IJzerhandel Zantvoort B.V.

stuksservice

Die ene specifieke schroef, moer of bout. Of touw, ketting, buiten-, of installatiekabel waarvan je er voor je klus slechts één meter nodig hebt. Dan zit je er niet op te wachten dat je direct een volle doos of rol moet kopen. Daarom kun je dit bij ons gewoon per stuk of meter kopen. Dat is wel zo voordelig.

Over ONS

Een globaal overzicht van de IJzerhandel Zantvoort. IJzerhandel Zantvoort is sinds 1964 gevestigd aan de Swaluestraat te Zandvoort.

Van een kleine buurtwinkel is de IJzerhandel Zantvoort uitgegroeid tot een Doe het Zelf zaak met meer dan 20.000 artikelen. Veelal afgestemd op de wensen van onze klanten. Een bekende plek voor veel particulieren en ondernemers uit de regio en met het voorseizoen van deze bekende badplaats in zicht, natuurlijk ook voor alle strandpachters, campinghouders en toeristen.

Vanaf 1995 is er een montagedienst bijgekomen. Met voor ogen: “alles wat wij verkopen kunnen wij ook voor U monteren!”In de loop der jaren is de buitendienst enorm gegroeid. Van kleine klusjes tot op projectbasis voor woningbouw- en flatverenigingen, vastgoedbeheerders en aannemers. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in sloten, sluitplannen, hang en sluitwerk tot groot timmerwerk zoals deuren en kozijnen.

In 1999 heeft de IJzerhandel zich aangesloten bij inkoopvereniging Nicovij. Deze is voornamelijk bekend onder de winkelketens van Enorm en Profnorm. Vanaf die tijd is de IJzerhandel geautomatiseerd en heeft toegang tot wel 400.000(!) artikelen. De IJzerhandel Zantvoort heeft bijna alles en natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat klanten misgrijpen, maar kan het gewenste artikel de volgende dag al weer in de schappen liggen. Met het computersysteem heeft het winkelpersoneel een schat aan informatie. Met als gevolg; bijna geen wachtrijen meer, (wel voor het koffiezetapparaat!) deskundig advies en een goede kennis van de producten.

Eind 2003 is de IJzerhandel begonnen met een “kleine” verbouwing. Met grote gevolgen van dien! De kelder van de Ijzerhandel is voornamelijk de houtafdeling. Door deze anders in te delen en een nieuwe grote stalen stelling te plaatsen voor al het plaatmateriaal kon er een opening worden gemaakt vanaf de begane grond die aansloot op de bovenkant van deze stelling. Hierdoor kwam er bijna 20m2 extra ruimte op de begane grond voor het neerzetten van pallets. Aangezien de palletwagens natuurlijk door de voordeur moeten, (De IJzerhandel Zantvoort is niet voorzien van een laad- en losplaats ingang) was de beste oplossing hier nieuwe brede schuifdeuren te plaatsen.
Ook dit had een gevolg, de afreken balie stond nu precies in de deuropening dus… Zo kwam er ook een nieuwe balie. Zelf ontworpen en gemonteerd!

Begin 2007 heeft de IJzerhandel nog een metamorfose ondergaan. Een geheel nieuw verfwandconcept.
Middels een kleurstalen wand waarop de meest verkochte kleuren in Europa wordt getoond en een nieuwe mengmachine en schudder
kunnen wij voor de klant elk gewenste kleur direct mengen. Dit nieuwe concept zorgt niet alleen voor een geweldige blikvanger in de winkel maar ook voor een duidelijk overzicht van uiteenlopende kleuren. Maar vooral belangrijk altijd `verse` verf en geen oude blikken meer!

Enorm IJzerhandel Zantvoort B.V.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelding nieuwsbrief winkel

Neem contact op met

Enorm IJzerhandel Zantvoort B.V.

Contact Formulier vestiging Enorm