Enorm Jan Reijnen B.V.

Welkom bij Enorm Jan Reijnen! Bekijk ook onze webshop voor het bestellen van jouw klusartikelen.

De achterzijde van onze winkel opent van ma. t/m za. om 8 uur ‘s ochtends.

Enorm Jan Reijnen B.V.

Adres

Markt 37

5981 AP Panningen

Telefoonnummer

077-3071452

Openingstijden

Maandag

08:30 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 18.00

Zaterdag

08:30 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bekijk de nieuwe enorm folder
Bekijk hem hier
Blijf op de hoogte van onze acties

Abonneer je op onze nieuwbrief

Schrijf je in

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Enorm Jan Reijnen B.V.

sleutelservice

Een extra sleutel komt altijd van pas. Terwijl jij winkelt of wacht, maken wij je sleutel razendsnel bij. Vakkundig én voordelig. Of het nu gaat om een huis- of autosleutel, kluissleutel of zelfs codesleutel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm Jan Reijnen B.V.

reparatieservice

Gereedschap stuk? Geen probleem dankzij onze reparatieservice. Je defecte gereedschap of machine wordt door ons vakkundig gerepareerd. Informeer in de winkel naar de reparatieservice.

Enorm Jan Reijnen B.V.

Bezorgservice

Met grote of zware spullen hoef je echt niet zelf te sjouwen. In overleg met jouw winkel is het altijd mogelijk om je aankopen thuis te laten bezorgen. Op een afgesproken tijdstip, al dan niet tegen een geringe vergoeding.

Natuurlijk leggen we het niet zomaar voor de deur, maar brengen het keurig naar de plek waar je aan het klussen bent.

Enorm Jan Reijnen B.V.

Montageservice

Geen tijd of kennis om hang- en sluitwerk zelf te monteren, of besteed je dit vakwerk liever uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat alles vakkundig bij je thuis wordt gemonteerd. De te verrichten montagewerkzaamheden verschillen per winkel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm Jan Reijnen B.V.

Slijpservice

Goed materiaal heeft regelmatig onderhoud nodig. Een scherp mes, schaar, spade, beitel of zaag werkt niet alleen veel sneller, het is ook veiliger. Door je materiaal te slijpen als het bot is, verleng je de levensduur. En bespaar je de kosten van nieuw materiaal. Je kunt het ook laten slijpen. Bij Enorm worden je materialen geslepen door een vakman.

Enorm Jan Reijnen B.V.

stuksservice

Die ene specifieke schroef, moer of bout. Of touw, ketting, buiten-, of installatiekabel waarvan je er voor je klus slechts één meter nodig hebt. Dan zit je er niet op te wachten dat je direct een volle doos of rol moet kopen. Daarom kun je dit bij ons gewoon per stuk of meter kopen. Dat is wel zo voordelig.

Over ONS

Jan Reijnen B.V. is een bedrijf waar service, kwaliteit en klantvriendelijkheid nog vanzelfsprekend is. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1889! Toen we tijdens ons 125-jarig jubileum op 13 november 2014 het predicaat hofleverancier kregen, hoorden we dat Jan Reijnen BV net zo oud is als de Eiffeltoren. Best bijzonder eigenlijk. Voor ons gevoel is de Eiffeltoren er altijd al geweest, maar dat geldt dus eigenlijk ook voor onze zaak.

Hier vind je wat je nodig hebt
Jan Reijnen B.V. is dé plek waar je alles vindt op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen, fietsen, fietsaccessoires en schoonmaakmaterialen. “Reijnen heeft ‘t” is een veel gehoorde kreet in en rondom Panningen. Door ons ruime assortiment, wat we overigens helemaal zelf samenstellen, kunnen we bijna iedere klant bedienen. Daarom zeggen ze wel eens, als ze het bij Reijnen niet hebben dan hebben ze het nergens. Wij hebben met name veel regionale klanten, dit zijn particulieren maar ook zakelijke klanten, zoals zzp-ers en bouwbedrijven. We staan vaak bekend als de winkel waar je nog veel “los” kunt kopen, zoals boutjes, schroeven en moeren. Het assortiment ijzerwaren en gereedschappen bestaat onder andere uit: (elektrische)gereedschappen, zowel hand- als stationaire machines, bevestigingsmaterialen, installatiematerialen, hang- en sluitwerk, sierbeslag, klimmaterialen zoals ladders en trappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, kasten en producten voor klimaatbeheersing. 

Services
Naast al onze producten bieden wij een eigen sleutelservice, slijpdienst en reparatiedienst aan, allemaal diensten die onze klanten ook weten te waarderen. En dit alles voor een eerlijke en scherpe prijs.

Fietsen
In de showroom van ruim 350m2 staat een diversiteit aan fietsen van verschillende top merken. Daarnaast biedt Jan Reijnen BV een ruim assortiment accessoires voor de recreatieve fietser maar ook voor de sporters onder ons. Denk hierbij aan een fietsentas of complete kledingset met shirt, broek, helm en schoenen.

Deskundig en betrouwbaar
at ons bedrijf echt uniek maakt is het echte “Reijnen” gevoel en dat is iets wat wij altijd belangrijk zullen vinden. Onze medewerkers spelen hierin een belangrijke rol. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze elke klant van deskundig en betrouwbaar advies voorzien. Hierdoor hopen wij dat elke klant met een tevreden gevoel naar buiten loopt en de volgende keer weer graag bij ons terugkomt. Al met al mogen we dus met trots zeggen “Reijnen heeft ‘t”.

Wilt u ons bezoeken? Centraal gelegen in het centrum van Panningen aan de markt 37 zijn we gemakkelijk te bereiken via de ingang aan de voorzijde maar ook met de auto kunt u bij ons terecht. We hebben een eigen parkeerplaats voor onze klanten aan de achterzijde van onze winkel (inrit aan de Bernhardstraat tussen huisnummer 67 en 69).

Enorm Jan Reijnen B.V.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelding nieuwsbrief winkel

Neem contact op met

Enorm Jan Reijnen B.V.

Contact Formulier vestiging Enorm