Enorm T.M.I. Bosch

Tmi-Bosch is een installatie bedrijf met daarbij een ijzerwarenwinkel voor de doe-het-zelver, maar zeker ook voor de vakman. De winkel bestaat uit een groot assortiment, van ruim 20.000 artikelen.

Kwaliteit en service staan voorop. Onze vakkundige medewerkers staan voor elke klant klaar, en dat advies kost u niets.

Enorm T.M.I. Bosch

Adres

Industrieweg 5

8084 GS 't HARDE

Telefoonnummer

0525-651430

Openingstijden

Maandag

08:30 - 17:30

Dinsdag

08:30 - 17:30

Woensdag

08:30 - 17:30

Donderdag

08:30 - 17:30

Vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag

09:00 - 16:00

Zondag

Gesloten

Bekijk de nieuwe enorm folder
Bekijk hem hier
Blijf op de hoogte van onze acties

Abonneer je op onze nieuwbrief

Schrijf je in

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Ansmann - LED Werklamp

Enorm T.M.I. Bosch

sleutelservice

Een extra sleutel komt altijd van pas. Terwijl jij winkelt of wacht, maken wij je sleutel razendsnel bij. Vakkundig én voordelig. Of het nu gaat om een huis- of autosleutel, kluissleutel of zelfs codesleutel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm T.M.I. Bosch

reparatieservice

Gereedschap stuk? Geen probleem dankzij onze reparatieservice. Je defecte gereedschap of machine wordt door ons vakkundig gerepareerd. Informeer in de winkel naar de reparatieservice.

Enorm T.M.I. Bosch

Bezorgservice

Met grote of zware spullen hoef je echt niet zelf te sjouwen. In overleg met jouw winkel is het altijd mogelijk om je aankopen thuis te laten bezorgen. Op een afgesproken tijdstip, al dan niet tegen een geringe vergoeding.

Natuurlijk leggen we het niet zomaar voor de deur, maar brengen het keurig naar de plek waar je aan het klussen bent.

Enorm T.M.I. Bosch

Montageservice

Geen tijd of kennis om hang- en sluitwerk zelf te monteren, of besteed je dit vakwerk liever uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat alles vakkundig bij je thuis wordt gemonteerd. De te verrichten montagewerkzaamheden verschillen per winkel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm T.M.I. Bosch

Slijpservice

Goed materiaal heeft regelmatig onderhoud nodig. Een scherp mes, schaar, spade, beitel of zaag werkt niet alleen veel sneller, het is ook veiliger. Door je materiaal te slijpen als het bot is, verleng je de levensduur. En bespaar je de kosten van nieuw materiaal. Je kunt het ook laten slijpen. Bij Enorm worden je materialen geslepen door een vakman.

Enorm T.M.I. Bosch

stuksservice

Die ene specifieke schroef, moer of bout. Of touw, ketting, buiten-, of installatiekabel waarvan je er voor je klus slechts één meter nodig hebt. Dan zit je er niet op te wachten dat je direct een volle doos of rol moet kopen. Daarom kun je dit bij ons gewoon per stuk of meter kopen. Dat is wel zo voordelig.

Over ONS

Enorm T.M.I. Bosch

Stein Immeker richtte in 1965 Technisch Magazijn Immeker op: het bedrijf richtte zich destijds volledig op de agrarische sector en leverde en monteerde technische installaties voor stallen zoals melkmachines en drinkwatersystemen voor vee.

Door de veranderingen in deze sector is het bedrijf zich vervolgens meer gaan richten op de bouw en de particuliere installatie markt. Het bedrijf kreeg een goede naam in de hele regio en toen Stein en zijn vrouw na 40 succesvolle jaren besloten te stoppen en wij hun visie op ondernemen bleken te delen, namen wij het bedrijf inclusief personeel graag over.

Tmi-bosch is een all-round installatiebedrijf, die veel op de particuliere markt werkt. We hebben diverse specialismes in huis. U kunt denken aan renovatie van uw woning en herstel werkzaamheden, alles op gebeid van Gas, Water en Electra, maar ook Dak en Zinkwerk. Daarnaast richten we ons erg op duurzame energie en kunt u voor onderhoud en advies bij ons terecht, m.b.t. verwarminginstallaties, airco’s, zonnepanelen, warmtepompen. Ook veiligheid, zorgcomfort en langer thuis blijven wonen is een onderdeel waar u voor bij ons terecht kunt. We werken met een klein team, dus de lijntjes zijn kort. Daarnaast hebben we een Enorm ijzerwaren/doe het zelf winkel en een showroom, waarin u van harte welkom bent om een kijkje te komen nemen.

Wij zijn er trots op dat we samen met onze medewerkers een grote vaste klantenkring hebben mogen opbouwen in de afgelopen jaren, en dat ook veel klanten van het oude Technisch Magazijn Immeker, hiertoe behoren.

Enorm T.M.I. Bosch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelding nieuwsbrief winkel

Neem contact op met

Enorm T.M.I. Bosch

Contact Formulier vestiging Enorm