Enorm van der Veen

Enorm van der Veen is de ijzerwarenspeciaalzaak in de regio Buitenpost. Regelmatig krijgen wij van klanten het compliment dat wij de spullen hebben ‘waar ze al overal om hebben gezocht’.

Enorm van der Veen

Adres

Voorstraat 5

9285 NM Buitenpost

Telefoonnummer

0511-541545

Openingstijden

Maandag

13:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 12:00

13:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 12:00

13:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 12:00

13:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 12:00

13:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 12:00

13:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bekijk de nieuwe enorm folder!

Bekijk hem hier

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Enorm van der Veen

sleutelservice

Een extra sleutel komt altijd van pas. Terwijl jij winkelt of wacht, maken wij je sleutel razendsnel bij. Vakkundig én voordelig. Of het nu gaat om een huis- of autosleutel, kluissleutel of zelfs codesleutel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm van der Veen

reparatieservice

Gereedschap stuk? Geen probleem dankzij onze reparatieservice. Je defecte gereedschap of machine wordt door ons vakkundig gerepareerd. Informeer in de winkel naar de reparatieservice.

Enorm van der Veen

Bezorgservice

Met grote of zware spullen hoef je echt niet zelf te sjouwen. In overleg met jouw winkel is het altijd mogelijk om je aankopen thuis te laten bezorgen. Op een afgesproken tijdstip, al dan niet tegen een geringe vergoeding.

Natuurlijk leggen we het niet zomaar voor de deur, maar brengen het keurig naar de plek waar je aan het klussen bent.

Enorm van der Veen

Montageservice

Geen tijd of kennis om hang- en sluitwerk zelf te monteren, of besteed je dit vakwerk liever uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat alles vakkundig bij je thuis wordt gemonteerd. De te verrichten montagewerkzaamheden verschillen per winkel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm van der Veen

Slijpservice

Goed materiaal heeft regelmatig onderhoud nodig. Een scherp mes, schaar, spade, beitel of zaag werkt niet alleen veel sneller, het is ook veiliger. Door je materiaal te slijpen als het bot is, verleng je de levensduur. En bespaar je de kosten van nieuw materiaal. Je kunt het ook laten slijpen. Bij Enorm worden je materialen geslepen door een vakman.

Enorm van der Veen

stuksservice

Die ene specifieke schroef, moer of bout. Of touw, ketting, buiten-, of installatiekabel waarvan je er voor je klus slechts één meter nodig hebt. Dan zit je er niet op te wachten dat je direct een volle doos of rol moet kopen. Daarom kun je dit bij ons gewoon per stuk of meter kopen. Dat is wel zo voordelig.

Over ONS

Uit oude Kamer van Koophandelstukken blijkt dat er al sinds 1936 bedrijvigheid is op de lokatie Voorstraat 5. In de loop van de jaren hebben zich een brandstoffenhandel, een garagebedrijf en uiteindelijk een ijzerwarenwinkel gevestigd in dit pand.
Sinds 1970 heeft de familie Van der Veen hier een doe het zelf / ijzerwarenwinkel met inmiddels de tweede generatie aan het roer. In de loop van de 40 jaren is er wat betreft het assortiment heel veel veranderd.
Wat niet is veranderd zijn de voordelen die een kleinschalig familiebedrijf kan bieden: betrokkenheid en kwaliteit. Regelmatig krijgen wij van klanten het compliment dat wij de spullen hebben ‘waar ze al overal om hebben gezocht’.

Jouw klus is ons vak!

Enorm van der Veen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelding nieuwsbrief winkel

Neem contact op met

Enorm van der Veen

Contact Formulier vestiging Enorm