Enorm Vos IJzerhandel

Enorm Vos IJzerhandel is sinds 1908 een vakhandel in ijzerwaren en gereedschappen. Als team, Bert, Marcel, Patrick, Wilfred en Axel vullen wij elkaar goed aan om u als klant deskundig te adviseren. Of het nu gaat om beveiliging, gereedschappen, ijzerwaren, sleutels, beslag, deuren, vuurwerk, electra, horren, sanitair, tuingereedschappen en hulpmiddelen.

Enorm Vos IJzerhandel

Adres

Middenweg 21

1271 AS Huizen

Telefoonnummer

035-5253487

Openingstijden

Maandag

07:30 - 18:00

Dinsdag

07:30 - 18:00

Woensdag

07:30 - 18:00

Donderdag

07:30 - 18:00

Vrijdag

07:30 - 18:00

Zaterdag

08:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bekijk de nieuwe enorm folder
Bekijk hem hier
Blijf op de hoogte van onze acties

Abonneer je op onze nieuwbrief

Schrijf je in

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Enorm
Maandactie

Deze maand bij ENORM in de
aanbieding

Enorm Vos IJzerhandel

sleutelservice

Een extra sleutel komt altijd van pas. Terwijl jij winkelt of wacht, maken wij je sleutel razendsnel bij. Vakkundig én voordelig. Of het nu gaat om een huis- of autosleutel, kluissleutel of zelfs codesleutel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm Vos IJzerhandel

reparatieservice

Gereedschap stuk? Geen probleem dankzij onze reparatieservice. Je defecte gereedschap of machine wordt door ons vakkundig gerepareerd. Informeer in de winkel naar de reparatieservice.

Enorm Vos IJzerhandel

Bezorgservice

Met grote of zware spullen hoef je echt niet zelf te sjouwen. In overleg met jouw winkel is het altijd mogelijk om je aankopen thuis te laten bezorgen. Op een afgesproken tijdstip, al dan niet tegen een geringe vergoeding.

Natuurlijk leggen we het niet zomaar voor de deur, maar brengen het keurig naar de plek waar je aan het klussen bent.

Enorm Vos IJzerhandel

Montageservice

Geen tijd of kennis om hang- en sluitwerk zelf te monteren, of besteed je dit vakwerk liever uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat alles vakkundig bij je thuis wordt gemonteerd. De te verrichten montagewerkzaamheden verschillen per winkel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Enorm Vos IJzerhandel

Slijpservice

Goed materiaal heeft regelmatig onderhoud nodig. Een scherp mes, schaar, spade, beitel of zaag werkt niet alleen veel sneller, het is ook veiliger. Door je materiaal te slijpen als het bot is, verleng je de levensduur. En bespaar je de kosten van nieuw materiaal. Je kunt het ook laten slijpen. Bij Enorm worden je materialen geslepen door een vakman.

Enorm Vos IJzerhandel

stuksservice

Die ene specifieke schroef, moer of bout. Of touw, ketting, buiten-, of installatiekabel waarvan je er voor je klus slechts één meter nodig hebt. Dan zit je er niet op te wachten dat je direct een volle doos of rol moet kopen. Daarom kun je dit bij ons gewoon per stuk of meter kopen. Dat is wel zo voordelig.

pkvw-erkend keurmerk

Over ONS

Enorm Vos IJzerhandel heeft al een lange geschiedenis. Enorm Vos IJzerhandel is sinds 1908 een vakhandel in ijzerwaren en gereedschappen

Het assortiment van Enorm Vos IJzerhandel bestaat uit voornamelijk A-merken. Door het op voorraad houden van ruim 15.000 artikelen bieden wij u een ruim aanbod aan producten. Mocht een artikel om welke reden dan ook niet uit voorraad leverbaar zijn dan wordt dit graag voor u besteld.

Bij Enorm Vos IJzerhandel staan vakkundige medewerkers die de tijd nemen voor een goed advies en handige tips voor u klaar. En dat advies kost u niets. Bij Enorm Vos IJzerhandel krijgt u dus meer voor hetzelfde geld. Voor klussen waar u zelf liever niet aan begint biedt Enorm Vos IJzerhandel u de montagedienst. Deze dienst regelt voor u levering, installatie en montage van alle artikelen uit ons assortiment. Kortom maatwerk voor iedere klus.

Enorm Vos IJzerhandel is er niet alleen voor de doe-het-zelver, maar zeker ook voor de vakman. Kwaliteit en service, daar draait het om.

Enorm Vos IJzerhandel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelding nieuwsbrief winkel

Neem contact op met

Enorm Vos IJzerhandel

Contact Formulier vestiging Enorm